Αρχική

 

Επισκευή πικάπ dual ΘεσσαλονίκηService dual Γνήσια ανταλλακτικά dualPerpetuum ebner πικάπ Αντιπροσωπία πικάπ perpetuum ebner

Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ  δραστηριοποιείται  στο χώρο των  επαγγελματικών συστημάτων ήχου – φωτισμού, hi-fi & hi-end απο το 2008.
Οι  άνθρωποί μας έχουν βαθιά γνώση στον τομέα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού,εχοντας εργαστεί για περισσότερο απο  30 χρόνια σε αυτόν τον τομέα, έχουμε αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία στην σχεδίαση – ρύθμιση και εγκατάσταση συστημάτων ήχου και φωτισμού.

Για τις ηχητικές μας μετρήσεις χρησιμοποιούμε συσκευές υψηλής ακρίβειας όπως το μετρητικο συστημα  SIM II της MEYER SOUND, το AUDIO TOOLBOX της TERRASONDE και το SMAART LIVE της SIA SOFT.

Επίσης έχουμε λάβει μέρος σε μια σειρά απο εγκαταστάσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, ιερούς ναούς, μπαρ, κλαμπ, θέατρα, συναυλίες και στούντιο ηχογραφήσεων.

Μερικές απο αυτές ειναι οι εξης:
ANOΔΟΣ – BOTANIKOΣ – FIX
ΙEΡA OΔΟΣ  – AN CLUB – GAGARIN CLUB
VOX – DESTIJL – HELLS KITCHEN  
KEΡAMIKOΣ – ΠOPTOKAΛI – ΛAΔI ΣTH ΦΩTIA
ΠOΛΙTΕIA – ΠΥΛΗ  AΞIOΥ – BACKSTAGE STUDIOS
SUN STUDIOS
ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒHTΤΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ  – ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ – YES CLUB
VILLA MERCEDES – DK  CLUB – ΜΙΚΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛΙ
ΧΑΛΚΙΝΑ – ΚΑΡΥΑΤΗΣ Italian restaurant  – ΠΑΛΛΑΣ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΛΛΑΣ – ΜΥ CAFE – STREAT – YES – NAI

COSTA COSTA – CABANA MARE – NAMA – GARAGE CLUB

Απο το 2009 αντιπροσωπεύουμε επάξια στην Ελληνική Αγορά τα φημισμένα πικ-απ της Γερμανικής Dual, τα εξαιρετικής ποιότητας ηχεία της QUADRAL τις HIGH END  συσκευές της Ιταλικής NORTH STAR DESIGN, τα χειροποίητα ηχεία της Ιταλικής ALIANTE σχεδίασης PININFARINA , τους μουσικότατους ενισχυτές  λυχνίας της  Γερμανικής LYRIC καθώς και τις ποιοτικές ηχογραφήσεις σε Δίσκους Βινυλίου 180 grm ,cd, sa cd και reel to reel tapes των θρυλικών εταιρειών opus3records και sts digital.

Για την Dual, υπάρχει εξειδικευμένη ομάδα που αναλαμβάνει την επισκευή πικάπ Dual στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα με service Dual με γνήσια ανταλλακτικά της Dual.

Το 2016 αντιπροσωπεύουμε τα θρυλικά χειροποίητα πικ απ Perpetuum Ebnerτης Γερμανικής εταιρείας WE AUDIO

Στόχος της εταιρίας μας είναι η η διάθεση προιόντων υψηλής ποιότητας εικόνας, ήχου και φωτισμού που θα υποστηρίζονται απο άριστο after sales service σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ 39 ΧΑΝΙΑ ΤΚ:73135.