ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


ΑΛΛΑΓΕΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


– Το τηλεφωνικό κεντρο μας είναι το +30 2109649420.
– Όλες οι αποστολές και παραλαβές, όπως επίσης και οι επιστροφές, γίνονται από ΔΕΛΦΩΝ 1, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΚ16561


Στην Ακουστική Κρήτης θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας από το eshop μας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών. Σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε. Πιο συγκεκριμένα:
Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) ή γιατί αλλάξατε γνώμη, για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

 1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν, το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
  • Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 3. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από την Ακουστική Κρήτης.
 4. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν. Σε περίπτωση εξαντλημένου προϊόντος το αρχικό αντικαθίσταται με αντίστοιχο ίσης αξίας.
 5. Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος και επιστροφής χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται 10€ τα έξοδα της μεταφοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2109649420 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Οι επιστροφές γίνονται μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@akoustiki-kritis.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας.

Συμπληρώνετε το Έντυπο Επιστροφής που θα βρείτε μέσα στο πακέτο σας κατά την παραλαβή.
Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
Στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών Ακουστικής Κρήτης, 2109649420.

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε περίπτωση που απλά αλλάξατε γνώμη και θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν, ΜΟΝΟ η πρώτη διαδικασία επιστροφής και παραλαβής του νέου προϊόντος βαραίνει την εταιρείας μας.

Αν επιθυμείτε δεύτερη ή τρίτη αλλαγή προϊόντων τότε το κόστος βαραίνει τον πελάτη και ανέρχεται στα 10€ ανά διαδικασία αλλαγής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2109649420.

Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο www.akoustiki-kritis.gr και δεν ισχύει για αγορές από τα φυσικά καταστήματα.

*  Επιστροφές από Κύπρο:

Ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά έξοδα για όλες τις διακινήσεις του πακέτου του. Όπως και στην επιστροφή χρημάτων παρακρατείτε το ποσό των εξόδων μεταφοράς της πρώτης αποστολής.