ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ


Τρόποι Αποστολής


– Το τηλεφωνικό κεντρο μας είναι το +30 2109649420.
– Όλες οι αποστολές και παραλαβές, όπως επίσης και οι επιστροφές, γίνονται από ΔΕΛΦΩΝ 1, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΤΚ16561

– Αποστολές για Κύπρο και Εξωτερικό, η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ και με ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ μετά από ογκομετρική του δέματος και αναλόγως την Χώρα αποστολής.


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την αποστολή/παραλαβή της:

1α) Με Πρακτορείο για Ηπειρωτική Ελλάδα και Νησιά ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, και παραλαβή από το πρακτορείο της περιοχής σας.

1β) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Εντός Αττικής). ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ.

Αυτοκίνητο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελίας σας αυθημερόν(εντός Αττικής). Η αυθημερόν αποστολή προϋποθέτει το/τα προϊόντα της παραγγελίας σας να είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε άμεσα ακόμα και εντός 2 εργάσιμων ημερών (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ).

Η συνήθης διαδικασία παράδοσης είναι 24-48 ώρες.

Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε συννενοήστε με το τμήμα πωλήσεων της ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής.

Για παραγγελίες κάτω των 200 ευρώ η αποστολή γίνεται με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται ογκομετρικά για κάθε παραγγελία και το κόστος προστίθεται στην αξία της παραγγελίας σας, και προπληρώνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για ορισμένα προϊόντα το κόστος μεταφορικών δεν μπορεί να προϋπολογιστεί. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, αφού πρώτα ολοκληρώσετε την υποβολή της.

Το κόστος μεταφορικών εξοφλείται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό προστιθέμενο στην τιμή του προϊόντος είτε με κάρτα ηλεκτρονικά.

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με τον κωδικό αποστολής.

2) Παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΛΦΩΝ 1 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 16561.
Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα, τις παρακάτω ημέρες και ώρες λειτουργία

· Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο 10:00-16:00
· Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10:00-20:30

3) Διαδικασία Click Away

α. Καταχώρηση παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας παραλαβή από το κατάστημα και εξόφληση μέσω κάρτας ή με τραπεζική κατάθεσης

β. Όταν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη για Παραλαβή στο κατάστημα μας, θα σας καλέσουμε ώστε να κλείσουμε ημέρα και ώρα παραλαβής.

γ. Σας στέλνουμε SMS στο κινητό που έχετε καταχωρήσει με ώρα και ημέρα παραλαβής

δ. Από ΔΕΛΦΩΝ 1 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΤΚ 16561.