Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


Η ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τα ΧΑΝΙΑ από έμπειρους επαγγελματίες στο τομεα του Ηχου και του Φωτισμού. Στόχος της εταιρείας είναι η άψογη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων επαγγελματικού και οικιακού ήχου & εικόνας ακόμα και στους πιο απαιτητικούς του είδους. Αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική Αγορά τις εταιρίες: DUAL PHONO, ALIANTE , QUADRAL LOUDSPEAKERS, PERPETUUM EBNER, LYRIC, NORTH STAR DESIGN, OPUS 3 RECORDS, STS DIGITAL, AEC CONNECTORS, THIVANLABS, SKYANALOG, LUDIC AUDIO,AUDES.

To 2009 αντιπροσωπευουμε στην Ελληνική Αγορά τη Θρυλική Εταιρια κατασκευής πικ-απ Dual-Phono με έδρα το St. Georgen στη Δυτική Γερμάνια.

Το 2016 αντιπροσωπεύουμε στην Ελληνική αγορά τα χειροποίητα HIGH END πικ απ PERPETUUM EBNER της Γερμανικής εταιρείας WE AUDIO.

Παράλληλα απο το 2009 δημιουργούμε το Υποκατάστημά μας στην Αθήνα στην περιοχή της Α. Γλυφάδας. Εκει φιλοξενείται ο εκθεσιακός μας χώρος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε με την άνεσή σας και σε πραγματικά οικιακό περιβάλλον τα προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε. Επίσης στο υποκατάστημά μας υπάρχει ενα πλήρες εξοπλισμένο service για την συντήρηση και επισκευή των συσκευών σας απο εξειδικευμένους τεχνικούς με γνήσια ανταλλακτικά σε πραγματικά προσιτές τιμές. Τέλος απο εκεί ξεκινά η διανομή των προϊόντων μας προς την υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρο.